Vabe Oy on vuonna 1993 perustettu perheyhtiö. Yritys tarjoaa asiakkailleen betonielementtejä, niiden asennusta sekä suunnittelua. Päätuotteita ovat erilaiset eristetyt ja eristämättömät sisäkuorielementit sekä väliseinäelementit. VaBe työllistää jo yli 100 henkilöä (2015). Toimitimme ensimmäisen toiminnanohjausjärjestelmän tammikuussa 2001 ja sitä on ajan myötä uudistettu vastaamaan kasvaneita tarpeita. Olemme toteuttaneet räätälöidyn ohjelmiston vastaamaan yksittäisten elementtien hallinnasta niin toimituksien, kun tuotannon tarpeita varten. Taustajärjestelmänä on turvallinen Lemonsoft.

Telinemestari IPG Invest Oy on perustettu vuonna 1989. Telinemestari toimii Pirkanmaan ja pääkaupunkiseudun ympäristössä. Telinemestari asentaa ja vuokraa rakennusten kunnostus- ja saneerausurakoihin rakennustelineitä, sääsuojia ja nostimia. Lemonsoft-ohjelmistoa käytetään Telinemestarilla yrityksen toiminnassa osto- ja myyntireskontrassa, palkanlaskennassa, kirjanpidossa, varastonhallinnassa sekä projektinseurannassa. Jokainen Telinemestarin toteuttama kohde on oma projektinsa, jota seurataan eri vaiheiden kautta järjestelmässä.
Lue lisää
tästä


Campusta Oy on Tampereen yliopistolle vahtimestari-, vartiointi-, puhtaus-, kiinteistö-, kuljetus- sekä puhelinpalveluja tarjoava yritys. Lisäksi yrityksen palveluihin kuuluvat yliopiston tilojen vuokraus ulkopuolisille sekä pysäköintipaikkojen ylläpito. Lemonsoftissa huoltotyöt jaetaan tekijöille. Samoin Campusta Oy:ssä käytetään CRM:n sopimuslaskutusta huoltopalvelusopimusten laskutukseen. Tampere 3 -hankkeen myötä TAY-palvelut Oy muuttui Campusta Oy:ksi.
Lue lisää
tästä


Polarwell on Laukaalainen kuumalähdealtaita, porealtaita ja muita saunaliiketoimintaan liittyviä tuotteita maahantuova ja myyvä yritys. Lisäksi liiketoimintaan kuuluu tuotteiden huolto. Yrityksen liiketoiminnan luonteen mukaisesti asiakaskunta on laaja ja koostuu yksityisistä henkilöistä ja yrityksistä. Systemaattinen asiakasrekisteri olemassa olevista asiakkaista, sekä potentiaalisista uusista asiakkaista, joka on liiketoiminnan menestyksen kannalta erittäin tärkeää. Polarwellin ja Lemonsoftin yhteistyö alkoi, kun Polarwell oli etsimässä sopivaa ohjelmistoa asiakasrekisterin ylläpitoon, tarjous- ja tilauskäsittelyyn, laskutukseen, varastointiin sekä huoltotoimintojen tukemiseen.
Lue lisää
tästä


Mikemet Oy on alihankintayhteistyöhön ja sopimusvalmistukseen erikoistunut metallialan yritys. He valmistavat mm. erilaisten sähkölaitteiden komponentteja, sähkökeskusten osia ym. Myös erilaiset hitsaus- ja kokoonpanotyöt kuuluvat tuotantoon. Vuonna 2012 tapasimme Tampereella Alihankintamessuilla ja esittelin Lemonsoftin monipuoliset mahdollisuudet. Pääsimmekin jo vuoden 2013 alussa toimittamaan kokonaisjärjestelmän, jota koulutimme tehdyn suunnitelman mukaisesti aina seuraavan vuoden alkukuukausiin asti. Iso kokonaisuus otettiin vaiheittain hallitusti käyttöön.


Rautasoini Oy on kierrätyksen ammattilainen sukupolvesta toiseen. Se on yksi Suomen vanhimmista romuliikkeistä. Vuodessa kierrätetään kymmeniä tuhansia tonneja teräs-, rauta- ja metalliromua teollisuuden tarpeisiin. Lisäksi löytyy rautakauppa sekä hyötyjätelaitos vaativiin jätehuollon tarpeisiin. Toimitimme jo vuonna 1999 toiminnanohjausjärjestelmän, mitä täydennettiin heti vuosituhannen vaihteessa tekemällämme kuormalavojen hallintasovelluksella. Kokonaisuutta on edelleen kehitetty vastaamaan tämän päivän haasteita mm. hyötyjätelaitoksen vaativien tarpeiden osalta. Taustajärjestelmänä toimii laaja ja turvallinen Lemonsoft.

KL-Lämpö Oy on toiminut vuodesta 1992 lähtien vedenkäsittelyn ja energiatehokkuuden asiantuntijana. Yritys tunnetaan teollisuuden, voimalaitosten ja kiinteistöalan arvostamana luotettavana yhteistyökumppanina. Toimitimme ensimmäiset osat toiminnanohjausjärjestelmää jo vuonna 1998. Toiminnan ja tarpeiden kasvaessa toimitimme Lemonsoft toiminnanohjausjärjestelmän 2011. KL-Lämpö Oy:llä on ollut selvä visio toiminnan määrätietoisesta kehittämisestä ja laajentamisesta. Ollemmekin tavanneet melkein kuukausittain kehittämisen ja kouluttautumisien merkeissä aina Lemonsoftin käyttöönottamisesta asti.


Hämeen Ensiapupalvelut Oy on pitkään turvapuhelin ja kotihoitoalalla toimineiden hoitajien perustama itsenäinen yritys. Heidän tavoitteena on taata edullinen ja laadukas turvapuhelinpalvelu asiakkailleen. Turva-auttajapalvelut Tampereella ja lähikunnissa sekä turvalaitteet maanlaajuisesti. Henkilökunta oli tottunut Lemonsoftin tarjoamiin mahdollisuuksin hallita turvalaitteiden ohjaus ja hallinta. Näin Lemonsoft oli luonnollinen valinta myös tälle uudelle perustetulle yritykselle, minne toimitimme järjestelmän heti vuoden 2015 alussa.


Mylab Oy on suomalainen terveydenhuollon ja laboratorioiden tietotekniikan asiantuntija ja maan johtavien laboratoriokeskuksien tietojärjestelmäkumppani. Mylab Oy on perustettu jo vuonna 1987. Liikevaihto n. 11 milj. euroa (2013) ja henkilökuntaa n. 90. Olemme tehneet heidän kanssaan yhteistyö jo vuodesta 1995 alkaen. Toiminnanohjausjärjestelmäksi vaihtui 2011 Lemonsoft, jolla myös täytettiin aikaisemmin räätälöimämme erikoistarpeet. Dokumenttien hallintaan toimitimme M-Files järjestelmän, joka on integroitu toimimaan Lemonsoftin kanssa.


Boreal Kasvinjalostus Oy jalostaa ja markkinoi satoisia ja laadukkaita peltokasvilajikkeita pohjoisissa oloissa toimiville ammattiviljelijöille. Yritys on perustettu vuonna 1994 ja siinä yhdistettiin suomalaisen peltokasvien jalostuksen pitkät perinteet ja alan kotimainen osaaminen. Markkinoilla on yli 90 heidän lajiketta ja Suomen pelloista yli 60% viljellään heidän lajikkeillaan. Toimitimme Lemonsoft kokonaisjärjestel män vuonna 2010. Muutamaa vuotta myöhemmin, syksyllä 2013, aloitimme projektin siementen elinkaaren ja jalostuksen hallinnan kehittämiseksi. Tehtävämme oli nykyaikaistaa aikaisempi sovellus hyödyntäen samalla Lemonsoftin valmiita rutiineja mm. varastohallinnassa. Siemenhallintasovellus on tätä kirjoitettaessa viimeisissä testeissä ennen varsinaista tuotantokäyttöä.

Kultasuklaa Oy suklaatehdas sijaitsee Iittalan Lasimäellä. Siellä tehdään käsityönä parhaista mahdollisista kotimaisista raaka-aineista mitä mielikuvituksellisimpia suklaatuotteita. Lisäksi heillä on omat myymälät Iittalassa sekä Helsingin Etelärannassa. Toimitimme Lemonsoft toiminnanohjausjärjestelmän vuoden 2013 alussa vastaamaan kiristyneitä tarpeita varastohallintaan ja tuotannonohjaukseen. Pystyimme tarjoamaan kokonaisjärjestelmän, millä hoidetaan myös myymälöiden kassatarpeet. Tämäkin kokonaisuus on pilvipalvelimellamme, joka tarjoaa mahdollisuuden myös tilitoimistolle käyttää yhtenäistä järjestelmää.
Katso
video